Selecteer een pagina

Over ons

Steenbok sport

Outdoor adventure & bushcraft

 

Steenbok Sport is het bedrijf dat alles doet met wandelen, (trail)running en bushcraft! We houden ons bezig met het organiseren van evenementen, clinics, workshop, reisjes en lezingen op gebied van buitenleven en bushcraft het liefst in de natuur.

Daarnaast verzorgen we het lichaam door middel van sportmassage, tapingen, metingen en voedingsadvies. Uiteindelijk staat één ding centraal, plezier krijgen en houden in de loopsport

Wij zijn sinds eind 2019 gevestigd aan de Regattaweg 5 in het Loopsportcentrum Noord. Dit is een centrum waarin alle disciplines onder één dak zijn gebracht en je dus voor alles terecht kan.

Wie ben ik?

Oprichter en bezige bij Jan Douma!
Al een aantal jaren loop ik met veel passie en plezier door Nederland en Europa. Het meest avontuurlijk vind ik Trailrunning. Lekker door de Heuvels in Italie of over het strand van Ameland rennen en genieten van de leuke mensen en mooie omgevingen.

Daarnaast ben ik als sportverzorger in november 2011 toegevoegd aan de medische staf van Team 4 Mijl. Ik ben erg trots om dit topteam met leuke ambitieuze atleten en trainers te mogen ondersteunen. Ook ben ik hoofdtrainer van de enthousiaste loopgroep gRUNN in de stad Groningen en ben ik eigenaar van het Sportmassage bedrijf Doumax. Daarnaast leid ik mensen op tot sportverzorger bij de opleiding Sportmassage!

“Dit is mijn passie en ik hoop dat ik mijn kennis en kunde met jullie mag delen”

Onze partners