Selecteer een pagina

Speurbok – De Waypoint Trail van Steenbok Sport

Wanneer: Vrijdag 25 februari 2022 van 18.30-21.30 voor hardlopers of van 16.30-21.30 voor wandelaars

Start en finish: Steenbok Sport, Regattaweg 5

Kosten deelname: €9,95 p.p.

Loopafstand: tussen de 10 en 20 kilometer, afhankelijk van de locaties die je kiest en de volgorde waarin je deze loopt.

Deze gezellige Waypoint Trail van Steenbok Sport mag je niet missen! Ben jij een hardloper of wandelaar én houd je wel van het oplossen van raadselachtige beschrijvingen? Doe dan mee met deze leuke Waypoint Trail.

Aan de hand van geschiedkundige beschrijvingen, cryptische nummering, coördinaten, en ander soortige puzzels zijn 14 punten in de stad aangeduid. De één verder weg, de ander dichterbij en met een willekeur aan te behalen punten. Besluit tactisch waar je naartoe gaat en zorg dat je voor de eindtijd weer binnen bent. De winnaars krijgen een gratis deelname aan Kill the Hill.

Voor de start krijg je met jouw team een lijst met cryptische aanwijzingen. Los de raadsels op en kom zo uit bij 14 locaties in de stad. De volgorde van lopen bepaal je zelf en het is niet verplicht langs alle locaties te gaan. Zorg dat jullie binnen de eindtijd weer binnen zijn, anders geldt het als een did not finish. Het is handig om een telefoon met internet en een pen mee te nemen om zo de vragen op te lossen.

Maak bij elke locatie die jullie gevonden hebben een foto waar alle teamgenoten duidelijk herkenbaar op staan met de locatie in beeld. Alle foto’s worden bij de finish bekeken en voor de bezochte locaties krijgen jullie de punten aangewezen. Bij een enkele locatie is er een aanvullende opdracht om zo extra punten te behalen.

Er is één verzorgingspost in het centrum van de stad. Hier krijg je een kop koffie of thee om even op te warmen. Bij de finish is een drankje aanwezig. Douchen is hier niet mogelijk.

Een groepje kan uit maximaal vier deelnemers bestaan. Geef in de opmerkingen de teamnaam weer. Natuurlijk kun je ook als individu meedoen aan dit evenement.

Let op: omdat het evenement in het donker plaatsvindt, is lopen met een reflectievest of lampjes verplicht. Voor dit evenement zijn geen paden afgezet; de gewone verkeersregels gelden en Steenbok Sport is niet aansprakelijk voor schade die tijdens het evenement wordt opgelopen.

Het evenement is afgelopen.

Datum

25 februari 2022
Verlopen!

Tijd

16:30 - 21:30

Kosten

€9.95

Locatie

Steenbok Sport
Regattaweg 5, 9731AJ, Groningen
Categorie